Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Amb els bolets com a protagonistes en els acompanyaments dels plats.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació tardor.

Estofat de vedella

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:      

Moussaka de butifarra

Moussaka de butifarra

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 140 min.
Recepta per
Estació:      

Conill en escabetx de l'amic Toni

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:    

Petxines al vermut

Petxines al vermut

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Truita de bacallà de sidreria

Truita de bacallà de sidreria

Categoria: Ous i làctics
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Sípia amb ceba

Sípia amb ceba

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Fideuà de la Pilar

Fideuà de la Pilar

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Estació:        

Tortell de salmó i formatge

Tortell de salmó i formatge

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Costellar de porc al forn amb boniato

Costellar de porc al forn amb boniato

Categoria: Carns
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:    

Arròs amb llet

Arròs amb llet

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

1 2 3