Truita sense ous d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams d'espinacs nets
  • 7 cullerades de farina de cigrons
  • Una cullerada de vinagre de poma
  • Un grapat de panses
  • Aigua mineral, filtrada o de manantial
  • Sal marina al gust
  • Oli d'oliva verge extra de primera presió en fred

4 racions

Elaboració

Tens els espinacs nets. Col.loca'ls a la cistella d'acer inoxidable o a la vaporera de bambú per cuianr al vapor. Quan l'aigua comenci a bullir, deixes a foc mitj uns 7 minuts.
Els espinacs estan llestos i els col.loques en una paella amb oli d'oliva, afegeixes les panses i sal al gust.
Deixa durant uns 12 minuts.
En aquest temps, prepara "l'ou".

Es fà d'aquesta manera:

En un bol gran de vidre o ceràmica, poses les cularades de farina de cigró, el vinagre de poma, la sal i poc a poc vas afegin l'aigua fins a tenir una consistència semblant a l'ou batu (ajudat d'unes varilles)
Un cop fet, afegeix els espinacs amb les panses i barrejau tot. Deixa reposar 5 minuts.
Posa una paella al foc amb oli d'oliva. Quan estigui prou calent, afegeix la barreja.
Cuina pels dos costat durant 7-10 minuts en cadascú i ja estarà llesta la "truita"

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: