Rap a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 4 talls de rap(250gs cada un)
- 300 gs de patates tallades a daus
- 8 grans d'all laminats
- 4 tomàquets madurs ratllats
- 1 l. D'aigua
- 2 dl, d'oli, sal.
4 racions
Utensilis
1 cassola
1 ganivet
1 ratllador
1 cullera
1 morter
Elaboració
En una cassola es fregeixen els alls amb l'oli fins que quedin d'un color marró, moment en que es treuen i es passen pel morter.
En la mateixa cassola es fregeix el tomàquet, es deixa que es concentri be i, desprès, s'hi incorporen les patates i l'aigua necessària.
Es manté a foc lent i a mitja cocció s'hi afegeixen el peix i ells alls picats.
Posar-ho al punt de sal i deixarr-ho coure 15 minuts.
30min
Etiquetes: Receptes del delta de l'ebre Rap al all cremat Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
20101 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.