Pastís de fruits secs i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Masa
  • 180gr. farina de força o de rebosteria
  • 7gr. de llevat
  • 90gr. de sucre
  • 90gr. mantega fosa i tèbia o 90ml. d’oli d'oliva suau o de girasol
  • Un rovell d’ou
  • Polsim de sal
  • 45ml. d’aigua
  • Farcit
  • 180gr de cabell d'àngel
  • Una culleradeta petita de canyella
  • 90gr de fruits secs i 45 de panses.

9 racions

Elaboració

Posa la farina amb el llevat, la sal, la mantega, el sucre, el rovell d’ou i l’aigua en un bol, ho mescles amb una cullera fins que estigui integrat y desprès o estires be al motlle fent una mica de paret. En un altre bol barreja el cabell d'àngel, la canyella i els fruits secs amb les panses i ho escampes per sobre de la masa.
Posa-ho al forn per sota de la reixa del mig a 180º 35/40m. a dalt i a baix.
Comprova que estigui fet abans de treure'l amb un estri de punxa que ha de sortir net.
Deixa-ho refredar abans de desemmotllar.

1h

Notes

Motlle de 22x23x5cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega si fas servir mantega a la masa.
Si fas servir oli unta el motlle amb oli.
També es pot fer rodó en un motlle de 23cm.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: