Truita d'ortigues
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Manat d'ortigues
- 2 ous frescos
- sal i oli d'oliva
1 racions
Elaboració
En primer lloc el que farem és escollir les fulles fresques de les ortigues anant en compte que no ens piquin les mans. Per això emprarem uns guants o paper de diari. Procedirem a desortigar-les posant un bol amb aigua al foc i quan comenci a bullir, posarem les fulles de les ortigues a escaldar-les. Amb un minut ja en tenen prou per a llevar-lis la picantor. Les escorrerem per a treure-lis l'aigua.
Posarem una paella al foc amb un rajolí d'oli i les sofregirem just perquè perdin l'aigua. Les reservarem. Deixeterem els dos ous amb una mica de sal i afegirem les fulles d'ortiga fregides. Procedirem a fer la truita.
Ja tenim un menjar saludable. Bon profit.
20min
Etiquetes: Ortigues Ous Truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4730 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.