Truita d'ortigues

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Manat d'ortigues
  • 2 ous frescos
  • sal i oli d'oliva

1 racions

Elaboració

En primer lloc el que farem és escollir les fulles fresques de les ortigues anant en compte que no ens piquin les mans. Per això emprarem uns guants o paper de diari. Procedirem a desortigar-les posant un bol amb aigua al foc i quan comenci a bullir, posarem les fulles de les ortigues a escaldar-les. Amb un minut ja en tenen prou per a llevar-lis la picantor. Les escorrerem per a treure-lis l'aigua.
Posarem una paella al foc amb un rajolí d'oli i les sofregirem just perquè perdin l'aigua. Les reservarem. Deixeterem els dos ous amb una mica de sal i afegirem les fulles d'ortiga fregides. Procedirem a fer la truita.
Ja tenim un menjar saludable. Bon profit.

20min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: