Ous remenats amb botifarra negra, espàrrecs i oli d'anxoves
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una botifarra negra que sigui una mica picant.
- Oli d'anxoves.
- Un manadet d'espàrrecs de bosc.
- Una dent d'all.
- Una remeta de julivert.
- Dos tomacons madurs.
- Dos ous.
2 racions
Elaboració
En una paella posarem l'oli de les anxoves i quan estigui calent hi posarem els tomacons que haurem escaldat, pelat i tallat a trossets petits prèviament. Ho deixarem coure a foc lent.
Quan estigui cuit hi posarem els espàrrecs tallats a trossets petits i els deixarem coure junt amb la tomaca. Li donarem unes voltes perquè de seguida estan cuits i es poden cremar.
Hi tirarem la dent d'all a trossets petits i el julivert també talladet petit. Li donarem unes voltes perquè s'acabi de coure, i hi tirarem la botifarra negra desfeta sense la pell. Ho deixarem coure tot junt i al final hi tirarem els ous i els anirem remanant. Abans que s'acabi de coure del tot ho retirarem del foc i ho taparem i ho deixarem que s'acabi de confitar. No s'hi tira sal perquè el oli ja en porta.
45min
Notes
Això és un segon plat. És per sucar pa o també ho pots acompanyar amb unes patates freigides
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3095 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.