Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula
Aquest truc, és mes aviat per les cuines professionals com : bars i restaurants, etc.., però també pot ser útil per a casa nostre.
En els restaurants, quan serveixen una paella d'arròs, ho fan amb uns estalvis de vímet a sota de la paellera, i entre els estalvis i la paella, s'hi posen unes fulles d'enciam, perquè la paella no rellisqui i se'n vagi al terra, cosa que causaria molts entrebancs.
Truc de cuina: Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula
El truc de cuina "Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...
Amiga Carme, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer l'arròs amb llet que també et pot agradar....
Amiga Anna, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de sípia estofada amb mandonguilles, que també et pot...