Com suprimir la mala olor de la rajada
En un anterior truc que vaig penjar, ja feia una breu explicació sobre l'olor de la rajada, però ara us daré una solució : si volem fer un guisat de rajada i el fem amb rajada de mida gran, el que farem és posar en el foc un cassó amb aigua, i deixar que arrenqui el bull, posar els talls de rajada, i escaldar-los durant tres minuts, i aixi desapareix-ara la fortor que pugui tenir, i la podrem cuinar sense cap problema.
Truc de cuina: Com suprimir la mala olor de la rajada
El truc de cuina "Com suprimir la mala olor de la rajada" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...
Amiga Carme, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer l'arròs amb llet que també et pot agradar....
Amiga Anna, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de sípia estofada amb mandonguilles, que també et pot...