Quiché de bròquil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Barreja la farina, la mantega, la sal i l'aigua i reserva la massa a la nevera durant uns 30 minuts.
Renta i talla el bròquil en floretes.
Blanqueja en aigua salada durant uns 2 minuts i deixa drenar.
Pela i pica l'all, barreja amb els ous, la crema, la crema fraîche, el formatge fresc i les fulles de farigola.
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Pica aproximadament 50 g de tomàquets secs en oli.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Amb la massa reservada, revesteix la safata per la Quiché. Distribueix, sobre la massa, el bròquil i els tomàquets, i ruixa amb la crema d'ou.
Cuina la Quiché durant 30 minuts.
Escampa els pinyons, i cou durant 5 minuts més.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se