Pizokel a la Nona Nesa - Especialitat del Cantó Suïs dels Grisons
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams de patates ceroses
- 3 ous
- 350 grams de farina blanca
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de nou moscada
- 80 grams de formatge parmesà
- 2 grans d'all
- 80 grams de mantega
- ½ manat de cibulet
4 racions
Elaboració
Ratlla les patates amb un ratllador gruixut.
Aboca en un drap net i esprem molt bé.
Col·loca els ous i la farina en un bol i pasta fins a obtenir una massa suau.
Assaona amb sal i nou moscada.
Preescalfa el forn a 100 graus.
Escalfa una safata grossa.
Amb 2 culleretes, fes petites boles amb la massa.
Cuina, en petites porcions, en aigua amb sal al punt d'ebullició, durant uns 10 minuts.
Retira els pizokel, escorre i col·loca en la safata preescalfada.
Ratlla el formatge parmesà.
Talla l'all a rodanxes fines i fregeix en la mantega fins que estiguin daurades.
Reparteix l'all i el parmesà pel damunt dels pizokel.
Pica el cibulet ben fi i escampa també per sobre.
Notes
Els Pizokel cuinats, es poden fàcilment mantenir calents al forn durant mitja hora.
Els Pizokel cuinats es poden congelar.
Després de descongelar, escalfa breument en aigua bullent amb sal, agrega mantega, all i formatge per sobre i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1345 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.