Calamar farcit
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 calamars
- 300 gr. De carn picada de porc
- 4 dents all torrats al foc
- 50gr. Pinyons
- 1 ou
- 1 ceba petita
- 1 tomàquet petit
- ½ got de vi blanc
6 racions
Elaboració
Netejar els calamarsos. Reservar les potes i les ales a part.
En una paella, fregir una mica les potes i les ales dels calamarsos.
Reservar el suc de fregir les potes.
Trinxar-ho petit i barrejar amb la carn de porc i l’ou cru. Recordar que la carn a d’estar crua.
Farcir els calamarsos amb el trinxat.
Passar-los per farina i es fregeixen una mica fins que quedin daurats.
Amb aquest mateix oli si fa un sofregit de ceba, tomàquet i el mig got de vi blanc.
Fer la picada amb els pinyons, els alls i una mica de pebre negre.
Barrejar la picada amb suc de fregir les potes.
Posar la barreja amb els calamarsos i el sofregit a coure uns 45 minuts aproximadament.
2h
Etiquetes: I més fet per la montse Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7139 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.