Calamar farcit

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netejar els calamarsos. Reservar les potes i les ales a part.
En una paella, fregir una mica les potes i les ales dels calamarsos.
Reservar el suc de fregir les potes.
Trinxar-ho petit i barrejar amb la carn de porc i l’ou cru. Recordar que la carn a d’estar crua.
Farcir els calamarsos amb el trinxat.
Passar-los per farina i es fregeixen una mica fins que quedin daurats.
Amb aquest mateix oli si fa un sofregit de ceba, tomàquet i el mig got de vi blanc.
Fer la picada amb els pinyons, els alls i una mica de pebre negre.
Barrejar la picada amb suc de fregir les potes.
Posar la barreja amb els calamarsos i el sofregit a coure uns 45 minuts aproximadament.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se