Llenties amb cansalada i llonganissa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remulla les llenties en aigua freda durant unes 3 hores.
Pela la pastanaga, la ceba i l'api, i talla a daus ben petits.
Renta els tomàquets, talla a la meitat, elimina les llavors i talla a daus petits.
Renta i talla el pebrot a la meitat, elimina les llavors i talla a tires.
Pela les patates i talla en cubs petits.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella, salta la cansalada, la pastanaga, la ceba i l'api.
Afegeix el pebrot i les patates i cuina durant 3 o 4 minuts.
Agrega el brou, les llenties remullades i el tomàquet, i cuina durant aproximadament uns 40 minuts.
Condimentar amb sal i pebre i afegeix la mantega.
Retira del foc i reserva.
Treu del forn.
Retira la pell de la llonganissa, talla a rodelles fines i afegeix a la cassola de les llenties
Talla una tapa als panets individuals i retira tota la molla.
Omple els panets buits amb la sopa de llenties calenta i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se