Crema de nabius

Ingredients

  • 15 grams de midó de blat de moro (Maizena)
  • 4 dl de suc de nabius
  • ½ dl de Suc de taronja
  • 1 cullerada de sucre
  • 1,5 dl nata líquida

4 racions

Elaboració

Barreja en un cassó, el midó, el suc de nabius, el suc de taronja i el sucre (tot en fred).
Tan bon punt arrenca el bull, cuina a foc lent durant 2 minuts, sense deixar de remenar
Reserva, aproximadament ½ dl de crema de la mescla.
Aboca la resta de la mescla en un recipient, cobreix amb un embolcall de plàstic i deixar refredar. Això preserva de què la crema formi una pell per sobre.
Reserva.
Remena bé el ½ dl de la crema reservada.
Bat la nata, fins que quedi suau i esponjosa i mescla amb el ½ dl reservat.
Distribueix la crema reservada, en gots.
Completa, posa'n la barreja de nata pel damunt.
Serveix al moment de retirar de la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: