Crema de nabius
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 15 grams de midó de blat de moro (Maizena)
- 4 dl de suc de nabius
- ½ dl de Suc de taronja
- 1 cullerada de sucre
- 1,5 dl nata líquida
4 racions
Elaboració
Barreja en un cassó, el midó, el suc de nabius, el suc de taronja i el sucre (tot en fred).
Tan bon punt arrenca el bull, cuina a foc lent durant 2 minuts, sense deixar de remenar
Reserva, aproximadament ½ dl de crema de la mescla.
Aboca la resta de la mescla en un recipient, cobreix amb un embolcall de plàstic i deixar refredar. Això preserva de què la crema formi una pell per sobre.
Reserva.
Remena bé el ½ dl de la crema reservada.
Bat la nata, fins que quedi suau i esponjosa i mescla amb el ½ dl reservat.
Distribueix la crema reservada, en gots.
Completa, posa'n la barreja de nata pel damunt.
Serveix al moment de retirar de la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1654 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.