Crema de nabius

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja en un cassó, el midó, el suc de nabius, el suc de taronja i el sucre (tot en fred).
Tan bon punt arrenca el bull, cuina a foc lent durant 2 minuts, sense deixar de remenar
Reserva, aproximadament ½ dl de crema de la mescla.
Aboca la resta de la mescla en un recipient, cobreix amb un embolcall de plàstic i deixar refredar. Això preserva de què la crema formi una pell per sobre.
Reserva.
Remena bé el ½ dl de la crema reservada.
Bat la nata, fins que quedi suau i esponjosa i mescla amb el ½ dl reservat.
Distribueix la crema reservada, en gots.
Completa, posa'n la barreja de nata pel damunt.
Serveix al moment de retirar de la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se