Pizza de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 massa de pizza rectangular, d'aproximadament 570 g
- 5 cullerades de puré de tomàquet
- 100 grams de crema fresca
- 2 cullerades d'orenga, finament picat
- ½ culleradeta de sal
- Pebre
- 1 ceba tallada en anells
- ½ pebrot groc i ½ de verd, tallat en anells
- 1 a 2 tomàquets, en cubs
- 150 grams de bròquil Romanesco, blanquejat i dividit en petits remets.
- 150 grams de mozzarella, tallat a rodanxes
- 100 grams de Gruyère, ratllat
- Pebre
- Orenga, per decorar
4 racions
Elaboració
Col·loca la massa de pizza a la safata de cocció.
Pinzella pel damunt de la massa, el puré de tomàquet.
Barreja la crema fresca amb l'orenga, la sal i el pebre, i estén per sobre el puré de tomàquet.
Reparteix per tota la superfície, la ceba, els pebrots, els tomàquets, i el bròquil.
Espolsa pel damunt, el formatge mozzarella i el gruyère ratllat.
Col·loca la pizza a la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus, durant uns 20 a 25 minuts, talla en trossos i decora amb l'orenga.
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2106 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.