Encenalls de formatge
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de Gruyère, ben ratllat
- 100 grams de Sbrinz, ben ratllat
- Pebre, mòlt gruixut.
6 racions
Elaboració
Barreja bé els dos formatges.
Folra amb paper de forn la safata
Reparteix bé la barreja de formatge en forma de rodelles d'aproximadament 6 cm Ø cadascuna, a la safata preparada.
Cou al centre del forn preescalfat a 200 graus durant 4 a 6 minuts.
Retira, deixa reposar breument, i deixa refredar sobre un bastidor.
Si t'agrada, pots espolsar amb llavors de sèsam o rosella, abans de coure.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1795 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.