Formatge artesà amb api i poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • unes branques d'api
  • 1 poma golden
  • formatge cremós del que ens vingui de gust
  • oli d'oliva i vinagre de Xerès
  • flor de sal

2 racions

Elaboració

Amanim la poma i l'api amb l'oli i el vinagre. Salem.
Hi afegim el tros de formatge que ens agradi.

5min

Notes

Avui teniem un dolç per postres, per la qualcosa he decidit que haviem de menjar la fruita abans. No us podeu imaginar com ha quedat la poma i l'api amb el gust de la vinagreta. Deliciós. Per formatge he posat un que vaig comprar: artesà de vaca del Pirineu "Flor de Neu" de Queralbs (Ripollès). Quin formatge! Ha sigut un entrant molt lleuger i sa. Això sí, les postres molt dolces i calòriques.


Recepta de cuina de Formatge artesà amb api i poma
Fresca
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Formatge artesà amb api i poma
Com he tallat la poma
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: