Formatge artesà amb api i poma
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- unes branques d'api
- 1 poma golden
- formatge cremós del que ens vingui de gust
- oli d'oliva i vinagre de Xerès
- flor de sal
2 racions
Elaboració
Amanim la poma i l'api amb l'oli i el vinagre. Salem.
Hi afegim el tros de formatge que ens agradi.
5min
Notes
Avui teniem un dolç per postres, per la qualcosa he decidit que haviem de menjar la fruita abans. No us podeu imaginar com ha quedat la poma i l'api amb el gust de la vinagreta. Deliciós. Per formatge he posat un que vaig comprar: artesà de vaca del Pirineu "Flor de Neu" de Queralbs (Ripollès). Quin formatge! Ha sigut un entrant molt lleuger i sa. Això sí, les postres molt dolces i calòriques.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1518 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.