Milfulls de porros
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 porros normals
- un tetrabric petit de crema de llet
- 2 cullerades de farina
- 2 plaques de milfulles (Hojaldre)
- 1 rovell d'ou
- sal
- pebre
4 racions
Elaboració
Farcit:
-Primer que tot hem de netejar i pelar els porros. Els tallarem a la "juliana" i només volem la part blanca, MAI la part verda.
-Posem una olla al foc amb aigua i sal i fem bullir els porros durant 15 minuts, escorrem l'aigua.
-Una vegada estan ben escorreguts, posem una paella al foc amb mantega i una mica d'oli, quan la mantega estigui desfeta hi possem els porros escorreguts i els sofregim.
-Una vegada sofregits hi posem les dos cullerades de farina i la cuinem, quan la farina esta ben cuinada aboquem el tetrabric de crema de llet i remenen bé i deixem cuinar, després hi posem el rovell de l'ou i remenem molt bé. Reservem.
Muntatge:
- Escalfem el forn a 180º
- Amb una safata que pugui anar al forn estirem la massa del milfulles. A la safata és bo col·locar-hi paper de cuina i així no s'enganxa.Quan la massa estigui estirada i posem el farcit, el repartim bé.
- Jo personalment faig una tapa també de la massa del mill fulls la poso a sobre i tanco pels costats.
- Amb la clara de l'ou pinto el pastís i el col·loco al forn durant uns 30 minuts.
1h
Notes
Podeu presentar-lo directament a la safata del forn o també fer tartaletes individuals
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.