Empanada de l’horta
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta de full (2 fulls)
- 1 carbassó
- 200 g de carbassa
- 1 albergínia petita
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 ou
- Sèsam
4 racions
Elaboració
Deixeu descongelar la pasta de full.
Mentrestant, talleu a daus petits les verdures (és aconsellable pelar
el tomàquet), poseu-les totes en una paella i deixeu-les coure uns 20 minuts aproximadament.
Un cop fredes, poseu les verdures sobre un full de pasta, tapeu-les amb un altre full i tanqueu pels quatre costats amb l’ajuda d’una forquilla el rectangle que
us quedarà.
Bateu l’ou i unteu-ne l’empanada amb l’ajuda d’un pinzell.
Escampeu-hi per damunt el sèsam.
Amb el forn preescalfat a 200º, coeu l’empanada uns 20 minuts.
Etiquetes: Empanada Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.