Escamarlans amb salsa freda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Tots els normals.

Elaboració

Es renten els escamarlans i es bullen en aiguaamb molta sal durant uns 15 0 18 minuts. Despres s'escorren i es pelen les cues.
Es preparen les fulles més blanques dels enciams, es piquen i s'ajunten amb els bolets i el seu oli.
També s'hi posen les olives.
Després s'uneixen els escamarlans amb l'amanida i es cobreix tot amb la salsa maionesa.

35min

Notes

Es pot presentar en una bandeja gran o en 4 plats individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se