Fideuà amb sípia

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paellera per sis comensals
Uns estalvis de vímet

Elaboració

A la paellera sense oli, posarem unes cullerades de marca, els fideus fregits, i la picada. Ho remenem ben remenat, hi afegim fumet de peix, fins arribar a l'alçada de les nanses.
Deixem que cogui uns deu minuts, ho corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, fins que els fideus estiguin cuits. Apaguem el foc, i ho deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb la mateixa paella i uns estalvis a sota.

40min

Notes

Un cop tinguem la fideuà a punt per menjar, jo recomanaria ! no posar-hi allioli ¡


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se