Tallarines amb tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 1 llauna de 250 grams de tonyina en oli,
- 100 grams de salsa de tomàquet preparada a part,
- ½ decilitre d'oli,
- ½ ceba,
- 1 gra d'all,
- 1 ramet de julivert,
- sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola ofegar amb l'oli la ceba picada.
A continuació afegir all i julivert picats, finalment i per últim la tonyina escorreguda i trossejada.
Sofregir uns instants ia continuació afegir la salsa de tomàquet.
Condimentar amb sal i pebre i deixar coure a foc moderat durant uns minuts.
A part coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant.
Escórrer i condimentar amb la salsa de tomàquet ja preparada
Etiquetes: Tallarines Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2505 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.