Anxoves marinades
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo d'anxova fresca- Una llimona- Un bon oli d'oliva- Sal - Pebre vermell- Pebre negre- Unes branques de cigolet-
4 racions
Utensilis
Un bol, un ganivet de cuina i una plata per servir.
Elaboració
Netegem l'anxova de cap i tripa i la separem en filets. La posem en un bol a marinar amb els ingredients de la recepte, menys el cigolet , un mínim de tres hores o un màxim de cinc hores, dins la nevera. Un cop passat aquest temps la podem treure de la nevera , la colem i la posem en una plata i l'amanim amb una barreja que prepararem amb oli d'oliva , una mica de suc de llimona i el cigolet ben picat. A partir d'aquí estarà a punt de menjar.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4926 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.