LLuç fresc amb gambetes i salsa de porros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella i amb una cullerada sopera d'oli hi saltegem les gambetes, reservem. Afegim 2 cullerades d'oli i posem a coure a foc mitjà el porro tallat amb una juliana molt fina, escorrem d'oli i reservem.En el mateix oli hi fregim a foc viu el lluç (o el peix que preferiu) prèviament salpebrat i enfarinat; no ha de quedar ros, tan sols marcat i cruet de dins, ja hi podem posar les gambetes, el brou i deixar coure 2 minutets mentre anem movent la cassola perquè espesseixi i no s'enganxi.

35min

Notes

Per presentar-ho queda molt vistós porro tallat a tires molts fines com espaguetis i fregit ben ros i cruixent,apart de vistós és boníssim!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se