LLuç fresc amb gambetes i salsa de porros
Ingredients
- 4 talls de racció de lluç fresc (o el peix que més us agradi)
- 1 porro gros
- 200 grams de gambetes pelades crues
- Oli d'oliva
- 1 got de fumet de peix o de verdures
- Sal
- Pebre blanc
- Farina de blat
Elaboració
En una paella i amb una cullerada sopera d'oli hi saltegem les gambetes, reservem. Afegim 2 cullerades d'oli i posem a coure a foc mitjà el porro tallat amb una juliana molt fina, escorrem d'oli i reservem.En el mateix oli hi fregim a foc viu el lluç (o el peix que preferiu) prèviament salpebrat i enfarinat; no ha de quedar ros, tan sols marcat i cruet de dins, ja hi podem posar les gambetes, el brou i deixar coure 2 minutets mentre anem movent la cassola perquè espesseixi i no s'enganxi.
Notes
Per presentar-ho queda molt vistós porro tallat a tires molts fines com espaguetis i fregit ben ros i cruixent,apart de vistós és boníssim!!!
Comparteix aquesta recepta: