Truita de patata ceba i sobrassada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb força oli, posem a fregir les patates, que haurem pelat i rentat, tallades a quadros petits, o al vostre gust.
Quan portin un parell o tres minuts i afegim la ceba que també haurem tallat a quadradets, salem el conjunt i taparem la paella perquè quedi tot estovat, i o courem a foc mitja tot remenat de tant en tant.
Mentres en un bol batrem els ous als que posarem sal i un rajolí de aigua (fa que no es cremi tant el ou).
Quant tinguem les patates i la ceba cuites, havent-tu deixat refredar i escorre el oli sobrer, o posarem tot al bol que em batut els ous i afegirem bocinets de sobrassada ( no gaire petis ja que després es desfan) i o deixarem una estona perquè se amoroseixin tot bé.
Ja no mes queda posar una paella al foc amb una mica de oli i coure la truita a foc baix perquè no es faixi massa de fora i poc de dins. Si teniu microones, quan tingueu la truita rosa per les dues cares, poseu-la dintre i acabeu-la de coure. El tems depèn del microones i de la potencia, claveu un escuradents i quan surti sec ja estarà.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se