Conill fregit amb alls i bitxos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos petits, juntament amb els alls, i els bitxos, a foc moderat.
Quan ja és mig fregit, afegim el coñac, i deixem reduir. Seguidament, afegim el ví ranci, i deixem que vagi coent-se a foc moderat, fins que el conill és cuit.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula, amb unes mongetes del ganxet fregides,com acompanyament.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se