Llenties de pescador
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de llenties seques
- 200 grams de vianda de musclos
- 200 grams de gambes pelades congelades
- Tres sípies petites
- Una fulla de llorer
- Vi blanc
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Tres litres d'aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
8 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una sopera de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada i la fulla de llorer.
Tot seguit afegim: els musclos, les gambes i les sípies tallades a trossets menuts. Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi i deixem coure uns quinze minuts més.
A continuació, ho fiquem a la cassola juntament amb l'aigua i deixem que arrenqui el bull. Tot seguit, afegim les llenties, corregim de sal i deixem que coguin les llenties fins que estiguin en el seu punt de cuites, i ja ho podrem servir en una sopera de porcellana blanca ben abellidora.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.