Macarrons amb sípia i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre sípies de mida mitjana
- 600 grams de barreja de bolets de pot
- 400 grams de macarrons
- Aigua
- Sal
- Dos cullerots de brou de pollastre casolà
- Oli d'oliva
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
- Un tros de formatge vermell de bola
- Una ceba picolada
- Tres alls aixafats
- Una fulla de llorer
- Mantega
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una cassola de terrissa gran
Una escorredora
Una paella gran
Uns estalvis de vímet
Un cassó mitjà
Un ratllador
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, bullim els macarrons fins que són cuits al "dente" i els reservem. A part, escorrem els bolets i els sofregim en una paella fins que han tret la seva aigua i els reservem. Tot seguit, netegem les sípies, les tallem a trossos menuts, les sofregim en una paella amb un raig d'oli i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els alls aixafats, el llorer,i la ceba picolada. Quan tot plegat és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet, un got de vi i el brou de pollastre, a continuació afegim: els bolets, les sípies i els macarrons i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, corregim de sal i amb l'ajud d'un ratllador ho espolsem amb el formatge vermell de bola, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis de vímet a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cauina dels macarrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2957 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.