Arròs fregit amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta i prepara les cebes tendres.
Tallar les cebes en cèrcols fins.
Neteja els bolets i talla en trossos petits.
Calenta l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix l'arròs durant uns 5 minuts.
Agrega les cebes tendres i els fongs i cuina durant uns 2 minuts.
Bat els ous en un recipient.
Aboca sobre l'arròs i barreja bé.
Salteja, aproximadament durant uns 2 minuts.
Assaona amb el curri, la sal, el pebre i la salsa de soja.
Acompanya amb una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se