Truita de favetes i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de faves tipus babi congelades
  • Un manat d'alls tendres
  • Sal
  • Quatre ous
  • Oli d'oliva
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Dos plats plans de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Un colador fi

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal escaldem uns cinc minuts les faves i tot seguit les escorrem i les reservem.
Tot seguit, netegem els alls tendres, els tallem en trossos menuts i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, juntament amb les faves escaldades, i un cop fregit tot plegat, ho fiquem en el bol de vidre juntament amb els quatre ous batut, amb un polsim de sal.
Seguidament, fiquem un rajolí d'oli a la paella mitjana i quan l'oli és calent, afegim tota la barreja del bol, i ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que comença a quallar, i ja li podrem donar la forma rodona amb l'ajud de l'espàtula de fusta.
Tot seguit, amb l'ajud d'un plat, la girem, i la deixem acabar de coure, i ja la podrem servir en dos plats tallada en dues meitats (una meitat en cada plat).

45min

Notes

Si ja no és temps d'alls tendres, ho podem fer amb porros.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: