Amanida d'albergìnia blanca amb mozarel·la

Ingredients

  • 8 figues de coll se senyora
  • 1 bola de mozzarel.la fresc
  • 1 alberginea blanca1 gra d'all
  • 1 fulla de llaurèr
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre, vermell dolç i farigola
  • El suc de 1/2 llimona
  • 50g. de pistàxos
  • 1 escarola

4 racions

Elaboració

Primer de tot posarem la mozzarel.la a marinar.per fer-ho,posarem tots els ingredients a un vol i incorporarèm la mozzarel.la tallada a lamines de 1 cm de gruix i la reservem al frigorìfic durànt 1 hora. Mentres palem l'albergìnia i la tàllem a lamines, i les pasèm a la planxa amb una culleràda d'oli i les reservem. netegem les figues i les tallèm a 4 tàlls.
Agafem un plat maco al gus i posarem alternant, una lamina de albergìnia i una de formatge fins que s'acàvin ara ho adornarèm amb 8 talls de figues i l'escarola ho amanirèm amb l'oli del marinat, sal i pebre negre i vermell al gust i al final hi tirarèm per sobre els pistàxos.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: