Coca de poma amb iogur

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 4 ous
  • 1 iogur de llimona
  • 175 g de sucre
  • 200 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Ratlladura de llimona
  • Suc de llimona
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un bol
1 batedor manual o electric
ratllador
eapatula
motlle de 26 cm
seprador de clares i rovells
colador

Elaboració

En un bol, bateu-hi el sucre, els rovells i el iogur.
Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats.
Peleu les pomes i talleu-les a làmines fines, poseu-hi el suc de llimona i afegiu-les a la massa.
Munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Barregeu-ho tot bé amb molta suavitat a la massa.
Aboqueu-ho al motlle untat i amb paper al fons també untat. Empolseu-hi sucre per damunt.
Coure'l al forn a 180ºC durant 45 a 60 minuts. Poseu posar el gartinador a últim moment.

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2395 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: