Conill rostit a la cassola

Ingredients

  • 1 conill ecològic, d'un quilo, tallat a trossos
  • 2 cebes de Figueres
  • 20 g de farina
  • 1 got petit de brandi
  • 1 got de brou de carn casolà
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de romaní
  • 1 cap d’alls
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Salpebrem el conill a trossos i el posem a daurar en una cassola amb una mica d’oli i, quan estigui ben daurat el traiem i el reservem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba trinxada i, quan es comenci a daurar, hi posem una cullerada de farina, ho remenem uns segons perquè la farina quedi torrada, hi tirem el brou, ho remenem i tornem a posar el conill a la cassola, el reguem amb el brandi, hi posem la branca de romaní, el cap d’alls, la fulla de llorer.
Tapem i deixem coure a foc baix, fins uns 45 minuts.
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Conill rostit a la cassola
Conill rostit a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: