Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo més o menys, de musclos de roca
  • Oli de oliva verge
  • Pebre negre molt
  • Vinagre de Xerés
  • Una cullereta de mel de Setcases
  • Una mica de romaní ben picat

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem be els muslos i en traiem les barbes
Els escorrem be i els posem en un cassó a obrir al vapor
Mentrestant fem la vinagreta amb el oli, el vinagre i el pebre
Un cop ben barrejada la vinagreta aquesta, agafem la cullera amb la mel i la escalfem una mica per sota la cullera, la afegim a la vinagreta i remenem be
Ara afegim el romaní i mesclem tot plegat
Deixem reposar aquesta vinagreta
Mentrestant escorrem be els musclos i els posem en un plat reservant cada un amb la clova que te la carn
Ara i escampem la vinagreta per sobre i a gaudir de un bon aperitiu.

30min

Notes

He apunta , rentar els musclos, però puntualitzo que si son naturals de roca, no ès recomanable rentar, ara bé si son de factoria que abui en dia ès més provablen recomano rentar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

5 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Amic Joan... en cas de tenir mel de romaní de confiança, vull dir de primera mà (el meu cunyat es apicultor) es pot fer servir aquesta mel sense posar-hi després romaní???
Pepi Faure Julián diu:
Jordi.,.. perdona per l'equívoc... t'he anomenat Joan en comptes de dir Jordi, deu ser perquè com que surt el nom de Joan C en fer saber que agrada a algú...
Jordi Bosch Negre diu:
Pepi, al cent per cent que si que es pot fer servir, la cuina ès creativitat, i per descomtat que amb una mel de primera mà segur que el èxit està assegurat.Lo de fer servir romaní ès una costum de gustos, m´agrada molt el romaní.De totes maneres,m´agrada molr rebre aquests comentaris a les receptes, sempre s´apren algo més amb els comentaris de altes experiencies.Salutacions Pepi.
Mercè Montardit diu:
Gracies per compartir aquesta recepta. Espectacular!
Una salutació, Mercè
Jordi Bosch Negre diu:
De res Mercè, ara ès la millor època per aquesta recepta, encara que costa molt de trobar musclos de roca a la zona on visc jo, però els de la Servimar de Roses son prou bons.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: