Magrana amb moscatell

Ingredients

  • 1 Magrana
  • Sucre
  • Moscatell

2 racions

Utensilis

Mà de morter

Elaboració

Per desgranar una magrana de manera fàcil, talleu-la per la meitat.
Agafeu un bol prou ample per deixar que caiguin els grans de la magrana.
Amb cada una de les meitats i aguantat-la amb la palma de la mà, piqueu la pell amb una mà de morter. Veureu com salten els grans ben nets de pell dins del bol.
Tireu una cullerada sopera de sucre (o al gust)
Afegiu un raig de Moscatell (al gust)

5min

Notes

Per qui tingui la pell molt sensible, heu de tenir en compte que el suc de la magrana taca molt la pell. Podeu fer servir guants de plàstic (com els que trobem a les fruiteries) o tipus cirugià.


Recepta de cuina de Magrana amb moscatell
Magrana amb moscatell
per Araceli Martí Francàs

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´agrada molt, hem porta records de petit, nomès amb una petita diferencia, a casa preparaven les magranes igual que tu descrius aquesta recepta, però amb garnatxa en lloc de moscatell,el avi sabia fer mès be la garnatxa que el moscatell. M´a fet il.lusiò aquesta recepta.
Araceli Martí Francàs diu:
Gràcies Jordi. És així com jo l'he menjada sempre. Sé que a altres llocs ho preparen amb suc de taronja o fins i tot amb vinagre.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: