Brownie de xocolata al microones
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 125 de xocolata negra per a postres
- 125 gr. de sucre
- 125 gr. de mantega
- 80 gr. de farina
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 3 ous
- 50 gr. de nous pelades
6 racions
Utensilis
Un motllo rodó apte pel microones
Elaboració
Això és pastisseria, així que cal pesar bé tots els ingredients i tenir-los preparats
En un bol apte per al microones i poseu la xocolata negra trencada a bocins
Afegiu la mantega a trossos al bol i poseu-ho al microones 30 segons
Remeneu i 30 segons més al microones
I així fins que la xocolata estigui desfeta: a poc a poc, 30 segons i remenar, etc.
En un altre bol o recipient poseu els ous i el sucre i ho bateu fins que quedi escumós. Es pot fer amb la batedora de varetes
Poseu-hi la xocolata desfeta i remeneu-ho
Poseu-hi la farina, el llevat i les nous picades i remeneu amb cura: a poc a poc i amb moviments de dalt a baix.
Unteu amb mantega un motlle rodo, apte per al microones, i tireu-hi farina i escampeu la (és sols per enfarinar, espolseu la sobrant).
Tireu dins el motlle la crema i poseu-ho al microones 6 minuts a màxima potencia (900 W)
Deixeu-ho reposar, desemmotlleu-ho i ja teniu el pastís
30min
Notes
Per servir-lo hi podeu posar nata, gelat de vainilla, llet condensada, etc.
I en lloc de nous, avellanes
Si tireu a la massa 1/2 copeta de conyac també queda bé.
Adaptat d'una recepta de la Mireia Carbó
Etiquetes: Postres Brownie Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9548 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.