Brownie de xocolata al microones

Ingredients

  • 125 de xocolata negra per a postres
  • 125 gr. de sucre
  • 125 gr. de mantega
  • 80 gr. de farina
  • 1/2 sobre de llevat en pols
  • 3 ous
  • 50 gr. de nous pelades

6 racions

Utensilis

Un motllo rodó apte pel microones

Elaboració

Això és pastisseria, així que cal pesar bé tots els ingredients i tenir-los preparats
En un bol apte per al microones i poseu la xocolata negra trencada a bocins
Afegiu la mantega a trossos al bol i poseu-ho al microones 30 segons
Remeneu i 30 segons més al microones
I així fins que la xocolata estigui desfeta: a poc a poc, 30 segons i remenar, etc.

En un altre bol o recipient poseu els ous i el sucre i ho bateu fins que quedi escumós. Es pot fer amb la batedora de varetes
Poseu-hi la xocolata desfeta i remeneu-ho
Poseu-hi la farina, el llevat i les nous picades i remeneu amb cura: a poc a poc i amb moviments de dalt a baix.

Unteu amb mantega un motlle rodo, apte per al microones, i tireu-hi farina i escampeu la (és sols per enfarinar, espolseu la sobrant).

Tireu dins el motlle la crema i poseu-ho al microones 6 minuts a màxima potencia (900 W)
Deixeu-ho reposar, desemmotlleu-ho i ja teniu el pastís

30min

Notes

Per servir-lo hi podeu posar nata, gelat de vainilla, llet condensada, etc.
I en lloc de nous, avellanes
Si tireu a la massa 1/2 copeta de conyac també queda bé.
Adaptat d'una recepta de la Mireia Carbó


Recepta de cuina de Brownie de xocolata al microones
A que no ho pensaveu que es pot fer una pastis al microones !!!
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Brownie de xocolata al microones
El motlle enfarintat i la crema a punt
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Brownie de xocolata al microones
Amb una mica de nata ....
per Domènec Garrofé

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Osti Domènec, tot un crack ab el devantal posát noi. Quins postres més ben parits .
Josuè O'Donell diu:
Si noi.
Això ho haurem de provar de fer.
Domènec Garrofé diu:
I tant que ho podeu provar, es senzill i surt bonissim. Sols heu de tenir el motlle rodó per microones
Mireia Mateu diu:
L'he fet aquest cap de setmana i surt molt bó. No tenia nous i he posat avellanes, boniissiiimmm!!!
Teresa Vives Mariné diu:
Hola.
L'he fet i m'ha quedat perfecte. Moltes gràcies per aquesta recepta tan senzilla i bona.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: