Melmelada de ceba i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre cebes pelades i tallades a juliana
  • Oli de girasòl
  • Sal
  • Sucre
  • Vinagre de Mòdena
  • Mel
  • Ví negre
  • 150 grams de panses de Corint
  • Conyac

12 racions

Utensilis

Una sotén ( paella fonda )

Elaboració

A la sotén, posem : la ceba tallada a juliana, una mica de sucre , una mica de sal i un bon raig d'oli de girasòl.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses, i quan són escaldades, les reservem.
Quan la ceba és mig cuita, a foc ben baix, afegim: un raig de conyac, un raig de ví negre, un raig de mel, un raig de vinagre de Mòdena, i les panses escaldades.
Anem remenant, i quan veiem que tot el conjunt és ja com una melmelada, ja la tindrem llesta per fer-la servir.

40min

Notes

Aquesta ceba, ens pot ser molt ùtil, per fer alguns plats, a més de ferla servir per untar-la amb torradetes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: