Melmelada de ceba i panses
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre cebes pelades i tallades a juliana
- Oli de girasòl
- Sal
- Sucre
- Vinagre de Mòdena
- Mel
- Ví negre
- 150 grams de panses de Corint
- Conyac
12 racions
Utensilis
Una sotén ( paella fonda )
Elaboració
A la sotén, posem : la ceba tallada a juliana, una mica de sucre , una mica de sal i un bon raig d'oli de girasòl.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses, i quan són escaldades, les reservem.
Quan la ceba és mig cuita, a foc ben baix, afegim: un raig de conyac, un raig de ví negre, un raig de mel, un raig de vinagre de Mòdena, i les panses escaldades.
Anem remenant, i quan veiem que tot el conjunt és ja com una melmelada, ja la tindrem llesta per fer-la servir.
40min
Notes
Aquesta ceba, ens pot ser molt ùtil, per fer alguns plats, a més de ferla servir per untar-la amb torradetes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1974 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.