Plum cake d'espinacs

Ingredients

  • 180 g de farina
  • 3 ous
  • 200 g d'espinacs frescos
  • 120 ml de nata liquida
  • 80 g de formatge ratllat emmental
  • 5 cullerades d'oli
  • 1 sobre de llevat
  • Pebre i sal

6 racions

Utensilis

1 bol
1 paella
1 motlle de cake

Elaboració

Netegeu els espinacs en varies aigues per eliminar la terra, escorreu-los bé i trossejeu-los amb les mans. Poseu.los en una paella sense oli dutant 2 minuts per eliminar l'aigua i saleu-los.
En un bol, bateu-hi els ous, afegiu-hi la farina amb el llevat, l'oli, la nata liquida, el formatge ratllat, sal i pebre. Per íltim els espinacs freds, barregeu-ho tot bé.
Unteu un motlle de cake amb margarina i paper al fons també untat. Ompliu-lo amb la preparació anterior i poseu-lo al forn ja calenta a 180ºC durant 35 a 40 minuts. Retireu-lo i deixeu-lo refredar.
Embolicat amb paper d'alumini, pot conservar-se congelat durant 2 a 3 mesos.

1h

Notes

Es pot fer també amb espinacs congelats.
Tots els plum cakes per sapiguer que estan ben cuits per dins, s'han d'obrir per sobre com un llonguet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: