Sèpia ofegada
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1. 1 sèpia grossa.
- 2. 1/2 ceba.
- 3. 1 patata mitjana.
- 4. 1 dent d'all.
- 5. 1 tomaca petita.
- 6. 1 fulla de llorer.
- 7. 1 cullereta de cafè de pebre roig.
- 8. Sal.
- 9 . Oli d'oliva.
- 10. Vi negre.
- 11. Una mica de farina de pa.
- 12. Una remeta de julivert.
- 13. Una mica d'aigua.
- 14. Fesols cuits
2 racions
Elaboració
En un cassó hi posarem l'aigua amb la sèpia que ja haurem netejat i tallat a trossos, i tots els ingredients que ja haurem abans netejat i trossejat.
S'ha de coure tot a foc lent i tapat.
Quant la sèpia estigui tova ja es pot treure del foc.
45min
Notes
Això és un segon plat. És pot acompanyar amb una llesca de pa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3046 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.