Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures

Ingredients

  • 1 llom de tonyina fresca d’uns 200g
  • Juliana de verdures comprada congelada ( pastanaga, carbassó, mongeta tendra, pebrot,... )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • All i julivert picant

1 racions

Elaboració

-Posem la planxa al foc, un cop calenta i posem sal a sobre.
-Agafem el tall de tonyina . A cada costat hi posem oli d’olica ( podem fer servir un pincell ).
-Posem el llom de tonyina a la planxa i uns minuts abans de treure-la del foc, i posem per sobre l'all i julivert picats.
-Perquè no quedi reseca ha de quedar una mica crua . Per tant, el temps de cocció és d’uns 3 minuts per costat. Depen de qui se l’hagi de menjar . Jo, amb 2 minuts per costat en tinc prou.
-Al mateix temps que la tonyina, fem la juliana de verdures.
-Afegim el producte, directament congelat, en una paella amb una mica d'oli ben calent en petites quantitats. Saltegem a foc fort, aproximadament de 4 a 5 minuts. No t'oblidis de posar-hi sal.
-D’acompanyament, també podem posar-hi : amanida, salsa de soja,…

8min

Notes

La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva. Conté olis omega-3 molt importants pel cos i és molt nutritiva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: