Macarrons amb samfaina per a celíacs

Ingredients

  • 1 Ceba
  • 3 albergínies
  • 2 pebrots vermells
  • 2 carbassons
  • 1 pebrot verd
  • 4 tomàquets vermells
  • Oli
  • Sal
  • 1/2 Kg macarrons sense gluten

4 racions

Elaboració

Bullim els macarrons i els reservem.
Tallem les verdures a daus petits.
Posem l'oli a la paella i quant és calent afegim la ceba que tregui l'aigua i seguidament afegim la resta de verdures, la sal i deixem fregir fins que brilli.
Posem els macarrons amb una cassola, tirem per damunt la samfaina i barregem.

1h

Notes

Es mes bo si el feu de bon matí, així es confita.


Recepta de cuina de Macarrons amb samfaina per a celíacs
Macarrons amb sanfaina per a celíacs
per Antonieta Llaurado Llort

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: