Bacallà amb samfaina

Ingredients

  • Bacallà (morro) 1 kg.
  • Albergínies 3
  • Pebrots vermells mitjans 3
  • Mig pot de tomàtec triturat
  • Oli
  • Sal
  • Farina.

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, una paella, un gabinet, un bol amb aigua, pinces de cuina i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Deixeu el bacallà en remull, un cop dessalat podrem iniciar el plat.
Amb una cassola de terrissa i posem les albergínies i els pebrots tallats a daus no gaire grossos, mig got d'oli i una bas i mig d'aigua, es tapa i es deixa coure a un foc molt lent, remenant-ho, quan beguem que l'albergínia i el pebrot estan quasi cuits s'afegeix el tomàtec triturat, si tira la sal, deixant que s'acabi de coure.
Poseu una paella al foc amb oli, quan l'oli estigui ben calent i i poseu el bacallà enfarinat, es deixa fregir, quan estigui cuit es retira i es posa a sobre la samfaina.

2h

Notes

S'ha de servir calent.


Recepta de cuina de Bacallà amb samfaina
Plat de bacallà amb samfaina
per Miquel À. Marina

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

10 comentaris:

Maria sala prat diu:
aqet plat me agrade molt
Fina Ocon diu:
esta be pero milloraria amb una mica de ceba.
Flora Martinez diu:
sugeriment per la sanfaina afegeis una ceba es molt mes bona
Ramona Riera diu:
aquet plat el trovo molt ben elavorat
maria dolors diu:
el pla està bé, però jo hi afegeria seba,li dona més bon gust.
Maria cami diu:
La sanfaina m´agrade molt,pero jo encara hi posso una mica de sucre
Dolors s. diu:
trobo que el plat està bé, però jo hi ficaria meys alberginia
Dolors s. diu:
trobo que el plat està bé, però jo hi ficaria meys alberginia
Mª angels diu:
Em sembla MIQUEL que aquest plat pot ser molt bo pero a mi me'agradaria amb menys alberginia i una mica de seba i una fulla de llor.
Joan. R. Carbonell diu:
HOLA MIQUEL, JO SEMPRE FREGEIXO PRIMER EL BACALLÀ I EN EL MAYEIX OLI, SEGUEIXO AMB LA VERDURA.
SALUTACIONS

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: