Gelat de coco i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 barra de gelat de nata.
  • 230 grams de pinya amb almívar.
  • 75 grams de coco ratllat.

5 racions

Elaboració

Treiem els talls de pinya del almívar i els eixuguem be.
Els posem a la picadora per per puré.
Posem el gelat en un bol.
Afegim la pinya i coco.
Fem que agermani tot.
Això s'ha de fer rapit perquè no es desfasi massa el gelat.
Ho posem amb vasets o copa i decorem al gust.

10min


Recepta de cuina de Gelat de coco i pinya
Servit en mitja pinya fa força goig.
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: