Torrades d'anís

Ingredients

  • 1 barra de 1/4 de pa del dia abans.
  • 1/2 litre de llet sencera
  • 1/2 vas d'anís dolç
  • Anís estrellat (3 xafades)
  • Sucre per arrebossar
  • 3 ous
  • Oli de gira-sol

4 racions

Elaboració

Fem arrencar el bull a la llet amb l'anís estrellat.
Tapem i deixem reposar fins que la llet temperi.
Afegim el mig vas d'anís dolç.
Colem amb un colador de malla fina.
Tallem el pa a llesques de dit.
Les posem a una plata i tirem la llet.
Deixem que es xopin.
Escalfem abundant oli.
Batem els ous
Passem les llesques per l'ou i daurem .
Posar al plat amb paper de cuina i de seguida arrebossar-les de sucre.

20min

Notes

Es poden menjar tebies o fredes.
Tambe i podem posar unes gotetes d'anis per damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: