Bacallà amb Tempura Delícia

Bastonets de bacallà arrebossats amb tempura cruixent i consistent

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400g de bacallà fresc
  • Oli d'oliva
  • 1 ou
  • 75 ml de cervesa
  • 75 ml d'aigua
  • Farina de blat de moro (tipus Maizena)
  • Pa rallat
  • All i julivert pols
  • Cúrcuma
  • Sal

4 racions

Elaboració

- Tallar el bacallà en bastons d'un dit de gruix i llargada al gust, entre 2 i 10cm.
- Salar-lo al gust i reservar.
- Batre l'ou en un bol de mida mitjana, afegir la cervesa i l'aigua. Barrejar-ho amb 5 cullerades soperes de farina, 5 de pa rallat, un polsim de sal, un altre de cúrcuma, l'all i el julivert en pols. Ha de tenir una textura pastosa.
- Escalfar l'oli on fregirem el bacallà.
- Mentrestant, enfarinem suaument el bacallà i el passem per la tempura.
- El fregim amb l'oli ben calent.
- Retirar-los quan suren i agafen el punt de cocció desitjat.
- Posar-los sobre paper de cuina i, un cop absorbit l'oli sobrant, disposar-los al plat per servir.

25min

Notes

Es tracta d'un aperitiu o part d'un pica-pica que pot convertir-se en un magnífic plat si l'acompanyem, per exemple, d'un timbal de samfaina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3514 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: