Pastís de verdures

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1 patata bullida amb pell
  • 3 ous grans o 4 mitjans
  • 50 ml. de nata líquida
  • Sal - oli

6 racions

Utensilis

Motlle per forn. Pot ser metàlic, de pyrex o de silicona.

Elaboració

Engegar el forn, mentre ho preparem tot, a 180 º
Rentar les verdures i trinxar-les
Sofregir la ceba, el pebrot i la pastanaga 5 mts., després afegir el carbassó i coure-ho tapat 5 mts. més, remenar de tant en tant, i finalment els alls per que no es cremin.
Pelar la patata i tallar-la quadradets petits, salar.la.
Batre els ous en un bol gran i afegir la nata. Incorporar les verdures i la patata i remenar bé
Untar amb mantega i una mica de farina el motlle que hem escollit per anar al forn. Posar-ho tot dintre i coure uns 25/30 mts. Si el motlle és fondo, tardarà més; si és pla, tardarà menys.
Clavar un palet de broxeta per verificar el punt de cocció.

50min

Notes

Un cop fred es talla a porcions i es pot acompanyar d'una amanida a l'estiu, de llegums a l'hivern, d'alguna salsa (veure receptes de salses), d'arròs llarg bullit....al vostre gust

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Hola,
Provaré de fer el pastís de verdures. Ha de ser molt bo.
Una abraçada, "tocaia"
Tevima
Txell Pujagut diu:
HA DE SER MOLT BÓ...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: