Croquetes de vedella amb verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr de carn pica de vedella
  • 1 ceba tendra petita
  • 1 grà d'all
  • 1 pastanaga
  • 1 ou
  • Pà torrat

12 racions

Elaboració

Per començar, picarem bé les cebes, els alls i les pastanagues, jo ho he triturat perquè quedi més fi. Ho sofregirem amb una mica d'oli. Passats uns 5-10 minuts hi afegim la carn picada i deixem coure uns 10-15 minuts més, fins que la carn quedi cuita. Amb una cullera de fusta procurem que tot quedi ben integrat i aixafarem si fa falta perquè ens quedi una pasta. Un cop cuita la carn deixarem refredar i posarem a la nevera un mínim de 2 hores, si ho deixem d'un dia per l'altre millor.
Preparem un plat amb l'ou batut i un altre amb el pà ratllat. Amb l'ajuda d'una cullera anirem agafant porcions de la pasta i els donarem forma de croqueta, les passarem primer per pà torrat, després per l'ou i finalment un altre cop per pà torrat i tornarem a donar forma. Veureu que com més freda sigui la pasta més fàcil és donar la forma. Anirem fent les croquetes fins acabar amb la pasta. Un cop fetes les podem congelar, deixar a la nevera o coure-les i menjar. Espero que us agradin, a casa no en va sobrar ni una.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: