Crema de carbassa

Ingredients

  • Mitja carbassa-Dos porros-Dos patataes-200ml de nata liquida- Sal - Pebre- Nou moscada- Pebre-

3 racions

Utensilis

Una olla o cassó gros, una batedora i un ganivet de cuina.

Elaboració

Posem al foc una olla amb aigua i una mica de sal. Mentre l'aigua s'escalfa i arrencar a bullir, pelem i rentem les patates. Després, les tallem en varis trossos (de mida mitjana) i reservem. Ara, fem el mateix amb els porros. A continuació toca eliminar l'escorça de la carbassa, que és ben dura. Un cop hem pelat la carbassa, tallem la polpa a daus de mida mitjana.El següent pas és comprovar que l'aigua de l'olla ja bull i, si és així, posar-hi els porros, les patates i la carbassa i deixar que coguin durant almenys 30 minuts. El temps de cocció pot variar segons la mida dels trossos de les verdures. Després colem les verdures i les posem de nou a l'olla . Afegim la nata líquida i una mica de nou moscada. Triturem les verdures amb la batedora elèctrica fins que no quedi cap tros ni cap grumoll. Ha de tenir una textura cremosa.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

33633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Sandra Baena Pérez diu:
M'ENCANTA LA CREMA DE CARBASSA !!!!uuummmmmmmm
Mireia Mateu diu:
Jo a mes a mes i afageixo un polsim de canyella. Queda boniiisssiiimma!!!
Jordi Bosch Negre diu:
Ostres i tant que ha de ser bo, ho probarè.
Pilar Díez Escudero diu:
M' agrada molt la crema de carbassa, pero sense crema de llet, que no es saludable, i no es necesaria, jo afageixo una mica de curry.
El meu bloc de receptes es:
pilardiezescudero.blogspot.com.es
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Jo hi poso un polsim de cumi i un rajolí et d'oli verge. No cuino mai amb crema de llet.
Dolors Rodríguez Pérez diu:
Jo no hi poso, ni porros, ni nou moscada, ni comi, ni crema de llet.
Hi poso dos cebes, dos patates mitja carbassa una fulla d'apit, dos fulles de bleda, sal, pebre i (una pastilla de formatge cremós) "opcional" a vegades no li poso, tot bullit i triturat, queda bonissima.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: